moreira_trening_pjunikLIGA DRUGIH TIMOVA
Nova pobeda Partizana
Partizan – Čukarički Stankom 5:0 (3:0)
Gledalaca: 50.
Sudija: Dejan Gligorević 7.
Strelci: Moreira u 16, Šćepović u 23, Davidov u 35, Brašanac u 75. i Đoković u 89. minutu.
Žuti kartoni: Smiljanić i Brašanac (Partizan), a Stanojević (Čukarički).
PARTIZAN: Živković 7 (od 60. Tomić -), Stevanović 7, Lazevski 7 (od 66. Marković -), Jovanović 7,5, Nastasić 7,5, Smiljanić 7 (od 46. Brašanac 8), Davidov 7,5, Babović 7, Moreira 8 (od 63. Ranđelović -), Bogunović 7, Šćepović 7 (od 46. Antelj -, od 65. Đoković -).
ČUKARIČKI: Šćekić 6 (od 80. Trkulja -), Jevđenijević 6, Dragićević 6,5, Kuzmanović 6, Krajnović 6 (od 46. Stanojević 6), Petrović 6,5, Ribić 6 (od 46. Udovičić 6), Radojević 6 (od 55. Milentijević 6, Milovanović 7 (od 46. Kočanović 6), Kovačević 6,5 (od 55. Ratković 6), Morariju 6 (od 80. Tanasković -).
Crno-beli tzv „B tim“, nastavio je da preslišava svoje protivnike, a danas je nastradala „Čuka“. Kažemo B tim, ali sa rezervom, jer ovaj tim koji je danas igrao, uslovno rečeno, može kompletno da bude i A tim. To je pre svega, sticaj okolnosti, jer tu je bilo nekoliko igrača koji nemaju pravo igranja zbog kartona, kao i nekoliko povređenih, kojima je potreban test pre nego se priključe prvom timu. Takođe, u timu su bili i neki prvotimci, koji su sinoć nastupili protiv Rada, a trener Stanojević je hteo da se malo više „izigraju“, kako bi podigli formu.
Crno – beli su zapretili već u prvom minutu. Smiljanić je uputio udarac sa 20 metara, ali šut je zaustavio Šćekić.
Pet minuta kasnije, gosti su prokockali odličnu šansu. Milovanović je asistirao Kovačeviću, koji se našao oči u oči sa golmanom, ali se Živković istakao odbranom.
Vođstvo je obezbedio Moreira na isteku 16. minuta, a posle njegovog centrašuta sedam minuta kasnije bio je precizan Marko Šćepović.
Za uvećanje vođstva od tri gola prednosti pobrinuo se Davidov, koji je to učinio deset minuta pre kraja prvog dela, šutem sa šest metara.
Mogli su „brđani“ da smanje prednost crno – belih, ali Milovanović je u 44. minutu, posle kontre, topovskim udarcem uzdrmao stativu.
Darko Brašanac je dobru partiju krunisao golom. U 75. minutu je tukao glavom i iznenadio golmana Šćekića, a konačan rezultat postavio je rezervista Đoković, minut pre poslednjeg zvižduka sudije Gligorevića.
Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Nemci nezadovoljni rezultatom, ali i suđenjem