Fabregas_arsenalFarbergas propušta meču u Beogradu?

 

Kapiten fudbalera Arsenala Sesk Fabregas mogao bi da propusti gostovanje svoje ekipe u Beogradu 28. septembra u okviru 2. kola grupe H Lige šampiona zbog povrede zadnje lože, koju je zardio juče prilikom postizanja gola, prenose engleski mediji.

Fabregas se povredio tokom subotnje prvenstvene utakmice sa Sanderlendom i već u 30. minutu je napustio teren, a umesto njega u igru je ušaoTomaš Rosicki.

Povezana vest:  Gvardiola spreman za izazove, prilagodiće se igračima

-U pitanju je zadnja loža, i odmah sam ga izvadio iz igre jer nisam želeo da rizikujem daleko ozbiljniju povredu. Za sada nemamo detaljnih informacija o njegovoj povredi, sve će se znati u narednih nekoliko dana kada bude obavio pregled – rekao je menadžer Arsenala Arsen Venger.

Sesk Fabregas je postigao vodeći gol za svoj tim u 13. minutu, kada je natrčao na Antona Ferdinanda, koji ga je pogodio a lopta sa dvadesetak metara prešla preko golmana Minjolea i ušla u praznu mrežu. Ipak, Sanderlend je uspeo da izjednači u poslednjoj sekundi utakmice golom Darena Benta.

Povezana vest:  Novo iznenađenje Vest Hema, savladan Siti na Etihadu

Kako sada stvari stoje veliki Arsenal bi u Beograd mogao da dođe bez pola ekipe, pošto je sasvim izvesno da u Humskoj nećemo videti na terenu povređene Tia Volkota, Robina van Persija i Niklas Bendtner.