Jurgen_KlinsmannKlinsman objasnio zašto nije selektor SAD-a

 

Proslavljeni nemački fudbaler Jirgen Klinsman dugo je vremena dobro kotirao na listi mogućih selektora reprezentacije SAD-a, pre no što je ugovor produžio Bob Bradli.

Klinsman tvrdi da je pregovore s Fudbalskim savezom SAD-a (USSF) vodio gotovo mesec dana i da su oni bili pred konkretizacijom, ali  i da je sve palo u vodu nakon što iz krovne kuće tamošnjeg fudbala nisu do kraja odradili dogovoreno.

Povezana vest:  Nikolić: Cilj je da produžimo seriju, idemo utakmicu po utakmicu

-Pričali smo tri ili četiri nedelje. Bili su to dobri razgovori, ali isti je takav kraj izostao nakon što nismo na papir mogli da prenesemo ono što smo usmeno dogovorili – rekao je bivši nemački selektor i Bajernov trener.

-U čemu je bio problem? U tome ko ima zadnju reč. Uvek je tako u pregovorima o preuzimanju bilo kluba, bilo reprezentacije. Kada smo stigli do te tačke rekao sam im da ne mogu dobro da radim svoj posao ukoliko moja ne bude poslednja u odlukama vezanima za tim, igrače i sve ono što se oko reprezentacije zbiva. Nažalost, nisu na to mogli da pristanu, što je označilo i kraj naših razgovora i potpis novog ugovora s Bradlijem.

Povezana vest:  Čelsi zainteresovan za Miloša Krasića