dejan_milovanovic_cuk_czZvezda se izjednačila po bodovima sa Partizanom

 

Fudbaleri Crvene zvezde izjednačili su se sa liderom Partizanom na prvom mestu Super lige Srbije, pošto su danas kao gosti pobedili Čukarički sa 1:0.

ninkov_i_sasa_radivojevic_cuk_czCrveno-beli su slavili protiv najslabije ekipe u prvenstvu, koja do sada nije osvojila nijedan bod i nije dala ni gol. Trijumf Zvezdi doneo je povratnik u ekipu Dejan Milovanović, golom iz slobodnog udarca u 31. minutu.

Povezana vest:  Pelegrini: Očekujem još najmanje dva pojačanja

Branilac titule Partizan i Zvezda imaju po 16 bodova, ali crno-beli imaju bolju gol razliku. Crveno-beli su tako iskoristili rezultat svojih komšija, koji su u petak odigrali 0:0 sa Spartakom, što im je bio prvi meč ove sezone u kome nisu slavili.

Trećeplasirana Vojvodina je u gostima odigrala 0:0 sa Sevojnom, što joj je bio treći nerešeni rezultat ove sezone. Novosadska ekipa ima 12 bodova, samo jedan više od beogradskog Rada, koji je došao na četvrto mesto pobedom u gostima nad OFK Beogradom od 1:0.

Povezana vest:  Zvezda i Zenit potpisali ugovor o saradnji

Prvi bod u sezoni osvojio je kulski Hajduk, koji je na svom terenu odigrao 1:1 sa čačanksim Borcem.

Ovo je bilo najneefikasnije kolo do sada, pošto je u osam utakmica postignuto samo sedam golova, od čega tri u pobedi Smedereva nad Metalcem od 3:0.

Osim Partizana i Spartaka, bez golova su odigrali juče Inđija i BSK, zatim Javor i Jagodina, kao i danas Sloboda i Vojvodina.

Povezana vest:  Crvena zvezda poražena od Bazela u finalu Uren kupa