dejan_milovanovic_cuk_czDejan Milovanović: Krenulo mi je!

 

Gol Dejana Milovanovića u njegovom stilu protiv Čukaričkog doneo je Zvezdi tri boda i minimalnu pobedu koja je odmah posle meča zaboravljena s obzirom da naši igrači nisu prikazali očekivanu dominaciju na terenu svih 90 minuta. Igrač sa više od 250 nastupa u crveno-belom ističe da je zadovoljan što je napokon pogodio mrežu iz slobodnog udarca.

– Pogodio sam i moram da priznam da mi je laknulo. Pokušavao sam nekoliko puta u dosadašnjem delu sezone i nikako da putanja i brzina lopte budu pravi. Prošlo je protiv Čukaričkog  i očekujem sada da taj segment moje igre bude mnogo efikasniji, jer nije tajna da se od mene očekuju golovi iz slobodnjaka – kaže Milovanović.

Povezana vest:  Benzema: Dešan je podlegao pritisku rasista

Popularni „Deksa“ se slaže da je ekipa mogla da odigra mnogo bolje protiv „fenjeraša“, posebno u drugom poluvremenu.

– Prvi deo igre je bila viktorija, ali previše puta smo bili u ofsajdu i imali smo pogrešnu selekciju dodavanja i šuteva. Uvek smo birali pogrešno rešenje u finišu napada. Zato smo na odmor otišli sa jednim golom viška. Drugi deo igre je bio drugačiji i slažem se da nije valjalo. Čekali smo, stajali, ali na kraju krajeva najvažnija su tri boda – kaže Milovanović.

Povezana vest:  Mesi fudbaler godine u izboru "WorldSoccera"

Iskusni fudbaler ne krije da je podrška navijača najveća snaga Crvene zvezde ove sezone.

– Neverovatno je koliko energije daju tribine. Uvek su tu. Svaki meč na Marakani prati više od 10.000 ljudi. Šta bi tek bilo da smo nastavili da igramo evropsko takmičenje? – pita se Milovanović i dodaje – Navijači su nam najveća obaveza ove sezone. Zato verujem da ćemo im na utakmici sa Metalcem vratiti dugove koje imamo prema njima kroz lepu i efikasnu igru svih 90 minuta.

Povezana vest:  Stanojević: Marko Mišković doveo Tejga i Adiju u klub

PHOTO: ataimages.rs