zenski fudbal 3 ucesnice truniraFudbalerke Palilule pobedile na drugoj jesenjem rekreativnom turniru u malom fudbalu u Kovilovu

 

Ekipa Opštine Palilula osvojila je prvo mesto na drugom jesenjem ženskom rekreativnom turniru u malom fudbalu, održanom u „Bg sportskom centru Kovilovo“. Devojke su se sjajno borile posle veoma neizvesnih utakmica, drugo mesto pripalo je ekipi „Slatke male“ iz Burovca, Opština Petrovac na Mlavi, dok je treće mesto pripalo ekipi „Bg SC Kovilovo 1“. Učestvovalo je ukupno šes ekipa: Palilula, Čukarica, Stari grad, „Slatke male“ – Burovac, „Bg SC Kovilovo 1“ i „Bg SC Kovilovo 2“. Igralo se na dva terena u odličnim uslvima. Pokrovitelj turnira bio je je Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu.

Povezana vest:  Fudbaleri Atletika: Navaro zaslužio Oskara

Turnir je organizovan da se promoviše ženski fudbal u čemu se potpuno uspelo. Najlepše je bilo videti jak timski duh i istrajnost ovih devojčica u borbi za svaku loptu.

Diplome i pehare učesnicama je uručio Milan Šotra, predsednik kompanije „Bg sportski centar Kovilovo“. Na kraju su snimljene zajedničke fotografije koje će podsećati na ovo druženje i lepu manifestaciju.

Povezana vest:  Šutanovac očekuje dogovor pre početka suđenja