guardiola_KZNLIGA ŠAMPIONA

 

Gvardiola:Učinili smo sve da dođemo do pobede protiv Rubina

 

Žozep Gvardiola, trener Barselone, smatra da je njegov sastav učinio sve potrebno da u Kazanju osvoji tri boda protiv Rubina.

Podsetimo, odigrale su ove dve ekipe susret koji je završio 1-1 u sklopu 2. kola D grupe Lige šampiona. Dokazano je time još jednom da se „katalonski ponos“ ne snalazi najbolje u dvobojima protiv Rubina, koji je u prošloj sezoni osvojio četiri od šest bodova kroz utakmice protiv njih.

Povezana vest:  Zvezdini fudbaleri se okupili pred početak priprema

-Dobro smo napadali i učinili sve da dođemo do pobede. Zadovoljan sam kako su moji fudbaleri odigrali utakmice. Nismo napravili ništa pogrešno, nedostajalo je samo da jednu od prilika, a za pobedu smo ih dovoljno stvorili, gurnemo u gol – smatra Guardiola.

Rubin i Barca svoje su golove postigli s bele tačke. Za domaćina je precizan bio Noboa u 30, a za goste Vilja u 60. minuti.

Povezana vest:  Pari Sen Žermen osvojio Kup Francuske

-Rubin je odigrao dobru odbranu – dodao je Barselonin trener podsetivši da se domaćin većim delom utakmice branio sa šestoricom igrača.

Dodajmo da je prvu utakmicu, nakon tri propuštene zbog povrede skočnog zgloba, odigrao Lionel Mesi. Ušao je u drugom delu susreta.

-Lepo je imati ga ponovno u timu. Nastavićemo mu pomagati na putu oporavka – zaključio je Gvardiola.

Povezana vest:  Fiorentina odbila novu ponudu za Jovetića