kacar_hamburgerMajnc ponovo pobedio, Kačar strelac za Hamburg

 

Fudbaleri Majnca nastavili su seriju pobedu u nemačkom prvenstvu i danas na svom terenu savladali Hofenhajm sa 4:2 u sedmom kolu Bundeslige.

Strelci za Majnc, koji posle sedam kola sa maksimalnim učinkom potpuno neočekivano zauzima lidersku poziciju na tabeli Bundeslige, bili su Sami Alagui, Andre Širle i Adam Salaj, dok je četvrti pogodak u stvari bio autogol Gustava Luiža.

Povezana vest:  Morinjo: Nema potrebe za čišćenjem svlačionice

Hofenhajm je tako izgubio četvrto mesto na tabeli na kome ga je smenio Frajburg zahvaljujući pobedi nad Kelnom od 3:2 u kojoj je dva gola postigao Jan Rozental, a jedan Papis Demba Sise.

Druga je Borusija iz Dortmunda, koja će sutra u derbiju kola dočekati aktuelnog šampiona Bajern iz Minhena. Treći je Hanover, uprkos sinoćnjem poraz na svom terenu od Sankt Paulija 0:1.

Povezana vest:  Alveš produžio ugovor sa Barselonom do 2017.

Srpski reprezentativac Gojko Kačar pomogao je svom Hamburgu da u duelu sa Kajzerslauternom preokrene rezultat i stigne do pobede od 2:1.

Kajzerslautern je poveo golom Srđana Hrvata Lakića, ali je Kačar, koji je u igru ušao u 38. minutu, izjednačio na 1:1, da bi Erik Čupo-Moting doneo sva tri boda Hamburgu.

Istim rezultatom je i Nirnberg savladao Šalke, dok je duel Borusije iz Menhengladbaha i Volfsburga završen bez pobednika 1:1.

Povezana vest:  Mesi kod kuće uradio PCR test na korona virus