Emile Heskey_Aston_Villa_ Wolverhampton_Christophe_BerraEmil Heski odbio Kapelov poziv

 

 

Emil Heski , 32-godišnji napadač Aston Vile, dobio je, ali i odbio poziv selektora engleske reprezentacije Fabija Kapela da se vrati u nacionalnu ekipu za kvalifikacionu utakmicu za Evro protiv Crne Gore 12. okotbra na Vembliju.

Nakon Svetskog prvenstva u Južnoj Africi Heski je odlučio da se povuče iz reprezentacije, jer mu je smetala etiketa “dežurnog krivca“ koja ga je pratila.

Povezana vest:  Portugalija bez Ronalda dolazi u Beograd

Fabio Kapelo objaviće spisak igrača za utakmicu protiv Crne Gore u ponedeljak, a Heskija je gledao uživo na delu u pobedi protiv Volverhemptona 2:1 u 6. kolu, kada je tamnoputi napadač doneo pobedu svojoj ekipi golom u 88. minuti. Kapelo je stupio u kontakt s Heskijem i pozvao ga da se pridruži reprezentaciji samo za utakmicu sa selekcijom koju vodi hrvatski trener Zlatko Kranjčar.

Povezana vest:  Mario Baloteli uskoro postaje otac

-Gledao sam Heskija protiv Volverhemptona, igrao je vrlo dobro, očigledno je u dobroj formi. Novi menadžer kluba Žerar Ulije dobro ga poznaje još iz njihove zajedničke saradnje u Liverpulu. Na Heskiju je odluka – pojasnio je Kapelo.

Heski, koji je u 62 odigrane utakmice za Englesku postigao samo sedam golova, ipak je odlučio da se zahvali na ponudi i odbiti je.

Povezana vest:  Demba Ba prešao u Vest Hem