cz_pozdrav_ka_saveruCrveno beli na Zlatiboru

 

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak 7. oktobra Beograd zamenili Zlatiborom. Aleksandar Kristić je odlučio da svoje pulene povede dalje od gužve glavnog grada i da u miru srpske planinske lepotice odrade nekoliko dana treninga.

Izbor je pao na Zlatibor i hotel „Palisad“ na čijim terenima će crveno-beli trenirati do nedelje kad sledi povratak za Beograd i priprema za meč protiv Slobode u Lučanima.

Povezana vest:  Platini će se pojaviti pred kantonalnim sudom

– Dobro je malo se skloniti. Na Zlatiboru imamo sjajne uslove, a tereni su novi. Imao sam prilike da u prošlosti ovde boravim sa OFK Beogradom ali vidim da se dosta toga izmenilo. U svakom slučaju, dobro je da budemo zajedno stalno i da se malo sklonimo iz Beograda – kaže Duško Tošić, levi bek našeg tima.

Povezana vest:  Čelsi želi da vrati Nemanju Matića iz Benfike

Iskusni fudbaler ističe da ekipa ima sjajnu atmosferu, što je za njega bilo i očekivano.

– Mnogo je osmeha u svlačionici i mnogo dobrog rada na terenu. To je svakako recept za uspeh. Pauza je dobrodošla jer treba još da se spremimo i uigramo kako bismo pokušali da pobedama ostanemo na prvom mestu tabele – jasan je Tošić.

Kad priča o svojoj igri Tošić kaže:

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Selektor Kostarike ljut na Fifu zbog doping testova

– Istina je da mogu mnogo bolje i da iz meča u meč podižem formu. Nisam imao kontinuitet u prošlosti, a sada sam ga dobio. Ipak, treba nam vremena svima zajedno da bismo došli u željenu formu i došli do cilja koji je titula. Trud i želja postoje i to jeste najvažnije jer svima nam je dres Crvene zvezde zlata vredan – kaže Duško Tošić.