Theo_Walcott_fires_Arsenal_ BlackpoolPovratak Fabregasa i Volkota ohrabrenje za topdžija

 

Pauzu uslovljenu reprezentativnim akcijama i kvalifikacijama za EP u Ukrajini i Poljskoj u Arsenalu su iskoristili za vidanje rana.

Tako su redom kapiten Cesc Fabregas, Tie Valkot i Bakari Sanja propustili okupljanja svojih reprezentacija zbog zadobijenih povreda.

Ali, dok će Sanja zbog povrede mišića zadobijene u derbiju s Čelzijem pre deset dana propustiti još dve utakmice topdžija, menadžera Arsenea Vengera posebno raduje povratak u konkurenciji kapitena Fabregasa koji se oporavio od povrede zadnje lože, pa bi trebao da konkuriše za subotnji susret 8. kola Premiershipa s Birmingemom na Emiratesu.

Povezana vest:  Gol u 32. sekundi za pobedu Partizana i prvo mesto

Za isti bi susret mogao da bude spreman i brzonogi Tio Valkot, koji se oporavio od povrede desnog skočnog zgloba, dok će ga definitivno propustiti Robin van Persi, Tomas Vermelen i Niklas Bentner.

Arsenal će se u susretu s Birmingemom pokušati da vrati na pobednički kolosek nakon dva uzastopna prvenstvena poraza. Podsećamo, kod kuće su izgubili od Vest Bromviča (3-2), te u gostima kod Čelzoija (2-0).

Povezana vest:  Mile Vuletić novi trener Novog Pazara