lukas_podolski_nemackaPodolski preti odlaskom iz Kelna

 

Teškim se rečima Lukas Podolski osvrnuo na razvoj Kelna, pritom kritikujući i klupsko vođstvo. Zapretio je Podolski i odlaskom iz kluba. Nemački reprezentativac, koji je dane sedenja na Bajernovoj klupi odlučio prošle godine da zameni povratkom u igru u dresu Kelnove ekipe, dao je intervju za Sport Bild. Nije se u njemu puno suzdržavao.

Povezana vest:  Zvezda u nadoknadi vremena do pobede nad Zemunom

-Postoje klubovi koji su u jednakoj ili čak i težoj finansijskoj situaciji, a uspešniji su od nas. Uzmite za primer dortmundsku Borusiju u kojoj je siguran i uočljiv primer pozitivnog razvoja, dok se kod nas stalno priča o tome kako su nam navijači divni, a stadion sjajan.

-Borusia Mekengladbah i Borusia Dortmund su dobri primeri. Igrali su u našem dvorištu, a sada su u drugim klubovima. Ili zašto se nama ne dogodi transfer poput Kagavinog? Mislim da nam nedostaje jasna strategija – kazao je Podolski što misli i potom zapretio i odlaskom:

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana na odmoru do sredine januara

-Zbog Kelna sam odbio neke ponude, čak i engleskih i italijanskih klubova nakon Svetskog prvenstva. Frustrirajuće je svake nedelje videti rezultate koje postižemo. Traćimo vreme i moraću, ne promeni li se nešto, početi da mislim na svoju budućnost.

Nakon sedam odigranih kola u Bundesligi Keln se nalazi na šesnaestom mestu od osamnaest klubova sa samo pet osvojenih bodova. Situacija u kojoj se nalazi klub trenera Zvonimira Solde nije nimalo laka, a sigurno je da joj izlazak Podolskog u medije neće pomoći.

Povezana vest:  U Španiji više od 20 igrača pozvano na razgovor zbog nameštanja