mirko_viucinic_2010Roma bez Vučinića i De Rosija protiv Đenove

 

Fudbaleri Rome u subotnjoj će utakmici 7. kola italijanske Serije A, na svom Olimpiku protiv Đenove, biti lišeni pomoći crnogorskog napadača Mirka Vučinića i veznog igrača Danielea De Rosija.

Obojica su povrede zadobila u svojim reprezentativnim selekcijama. De Rosi je na treningu italijanske reprezentacije u ponedeljak istegnuo mišić leve noge, a zbog sličnih je problema s mišićem i Mirko Vučinić propustio gostovanje Crne Gore na Vembliju u utorak (0:0).

Povezana vest:  Proširena saradnja Premijer i kineske lige

Trener Rome Klaudio Ranijeri nije uvrstio ovu dvojicu fudbalera na spisak kandidata za utakmicu s Đenovom. David Pizaro i Džeremi Menez nalaze se na toj listi, ali će Ranijeri tek u poslednji trenutak, uz konsultacije sa svojom lekarskom službom, odlučiti hoće li jedan od njih ili obojica biti spremni za utakmicu, u kojoj će Vučica barem malo pokušati da popravi vrlo loš utisak i više nego skroman bodovni saldo u dosadašnjem delu prvenstva.

Povezana vest:  KPR se vratio u Premijer ligu

Roma, naime, zauzima očajno 18. mesto na listi sa 5 bodova i trenutno je u zoni ispadanja. Đenova je na 9. mestu sa 8 bodova.