RonaldinhoRonaldinjo: Berluskoni me želi u Milanu!

 

Brazilski kreator igre u redovima Milana, Ronaldinjo (30), objasnio je u razgovoru za Il Koriere dela Seru da nema nameru da napusti svoj aktelni klub kako se po medijima u poslednje vreme često nagađa.

-Ne razmišljam uopšte o nekom drugom klubu osim Milanu. Trenutno imam taj luksuz i ne razmišljam o novcima i visinama ponuda, već mi je moja sreća na prvom mestu. A u Milanu sam srećan i nema razloga da budem zabrinut. Predsednik Berluskoni mi je rekao da mogu da ostanem dokle god hoću. To je razlog zašto sam miran i usresređen na Milan – komentarisao je Ronaldinjo, kome aktealni ugovor sa Milanom ističe u junu sledeće godine.

Povezana vest:  Leverkuzen osvojio samo bod u Hanoveru

Nekad najbolji fudbaler sveta u FIFA-inom izboru (2004. i 2005.) iskoristio je ujedno i priliku da odgovori kritičarima koji ga konstantno prozivaju da na terenu ne daje ono za što je sposoban.

-Ne ljutim se ako ljudi govore da ne trčim. Možda toliko ne učestvujem u svim aspektima igre, ali doprinosim na druge načine. Zapravo, znate jednu stvar, oni koji me kritikuju ljubomorni su jer sve što napravim uspem stojeći miran na jednom mestu – sarkastično je rekao slavni Brazilac.

Povezana vest:  Azar: Navijači previše očekuju od Toresa

Na pitanje kada će doći da nivoa igre kakvu je prikazivao u najboljim danima u Barseloni, Ronaldinjo je kazao.

-Već sada sam na tom nivou.

Prošle sezone Ronaldinjo je u 36 utakmica Serie A za Milan upisao 12 golova i 18 asistencija, a ove je godine u šest nastupa propustio je da zatrese mrežu, ali je upisao dva dodavanja za gol.

Povezana vest:  Agent: De Hea je srećan u Mančesteru