kakaŽoze Murinjo: Kaka je moje januarsko pojačanje

 

Nakon što je Kaka, brazilski fudbaler Real Madrida, potvrdio da će do kraja sezone sigurno ostati u klubu, na istu se temu medijima oglasio trener ekipe Žoze Murinjo.

Italijanski mediji, podsećamo, punili su svoje stupce vestima prema kojima se očigledno činio januarski transfer Brazilca u Seriju A odakle su interes iskazivali Inter i Milan, klub iz koga je Kaka i ostvario transfer na Santijago Bernabeu. Povrede, koje još uvek leči, su ga po dolasku u Madrid usporile, što je bio i ključ razgovora na temu njegova povratka u Seriju A.

Povezana vest:  Visa pokreće promotivnu kampanju povodom FIFA Svetskog prvenstva 2010

Od svega, tvrdi Murinjo, neće biti ništa.

-Imam sjajnu ekipu, ne i savršenu budući da takva ne postoji, i u ovom trenutku mogu reći da će ona ostati ista do kraja sezone. U januaru nećemo poslovati, tako što ćete čuti i od vodećih ljudi kluba. Ne dogodi li se nešto po nas katastrofalno već sada možemo da govorimo o tome kako je zimski prelazni rok za nas završen. Dok će naši suparnici tražiti pojačanja nama će se vratiti Kaka, igrač vredan milione koji nas ništa neće koštati – zaključio je portugalski trener.

Povezana vest:  Zvezda raspisala konkurs za rekonstrukciju stadiona