trivunovic_ofk_beogradOFK Beograd naneo Spartaka prvi ovoseyonski poraz, Jagodina pobedila Metalac u gostima

 

ofk_spartak_7Fudbaleri OFK Beograda savladali su Spartak sa 2:0, golovima u drugom poluvremenu i time naneli prvi poraz Subotičanima u ovoj sezoni. Golove za OFK Beograd postigli su Kecojević u 66. i Trivunović u 73. minutu.

Fudbaleri Jagodine pobedili su danas u gostima Metalac sa 2:1 i osvojili važne bodove u osmom kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  Fajnal-for Sosijete Ženeral superlige, za pehar u Leštanima!

Domaći fudbaleri poveli su golom Misdongara u 13. minutu, međutim, Jagodina je pogotkom Ilića u 28. minutu izjednačila, a Đenić je postavio konačan rezultat u 57. minutu.

Jagodina je na sedmom mestu tabele sa 12 bodova, dok je Metalac ostao na začelju sa samo dva boda.

Inđija i Javor su odigrali nerešeno 1:1, a pogotke su postigli Bubalo u 43. minutu za Inđiju i Odita u 74. minutu za Javor, dok su Čukarički i BSK odigrali meč bez golova.

Povezana vest:  Burgosu tri meča suspenzije

Prvi meč osmog kola odigrali su juče Partizan i Smederevo, u kome su crno-beli pokazali da imaju veoma dobar napad i postigli pet golova, ali s druge strane pokazali su i nedostatke u odbrani, koja je primila tri gola.

Ostalo je da se sutra u 14.30 odigraju još tri utakmice 8. kola: Hajduk – Vojvodina, Rad – Borac i Sloboda – Crvena zvezda.

Povezana vest:  Liverpul zaintesovan za Raula Mireleša kao zamenu za Maskerana

Na tabeli sa 19 bodova vode Partizan i Crvena zvezda, koja ima utakmicu manje, a zatim slede Vojvodina sa 15 i Rad sa 14 bodova.

PHOTO: ataimages.rs