herkules_timKiša golova i crvenih kartona na meču Herkules – Viljareal

 

Vatreno je u ponedeljak bilo na Rico Perez stadionu, gde su poslednju utakmicu 7. kola španske Primere odigrali Herkules i Viljareal.

Završilo je bez pobednika uz četiri pogotka (2:2). Nakon svega i jedni i drugi mogu da žale za preostala dva boda. Viljareal je ovime prvi put podelio bodove u ovoj sezoni, a vratio se blizu vrha tabele. Na drugom je mestu, s jednakim brojem bodova (16) kao što imaju treća Barselona i četvrta Valensija. Svi oni gledaju u leđa madridskom Realu koji ima jedan više.

Povezana vest:  Šimunić: Utakmica protiv Srbije je kao i svaka druga

Herkules je dva puta vodio na utakmici, ali su na kraju prvog poluvremena ostali s igračem manje. Nervozni David Trezege, koji je samo četiri minute pre toga postigao gol za 2:1 domaćina, je dobio drugi žuti karton.

Bio je ovo, inače, četvrti pogodak Trezegea u dresu Herkulesa, dok je prvi gol za njih postigao Paragvajac Nelson Valdez, svoj treći ove sezone.

Povezana vest:  Danas i sutra izbori za predsednika FK Crvena zvezda

S igračem manje, tokom drugog dela, domaćin nije izdržao napade Viljareala, pa je Valero u 63. izjednačio na konačnih 2:2. Ali, u završnici su gosti umalo presudili sami sebi. Borja Valero, strelac izjednačujućeg pogotka za 2:2, je u 81. minuti dobio drugi žuti karton, a u 83. je pocrvenio i Musačio.

U završnici je tako domaćin dobio novu priliku, ali promene na semaforu ipak nije bilo.

Povezana vest:  Milanović: Igraćemo strpljivo protiv Partizana