jose-mourinho_realŽoze Murinjo: Svi moji igrači su sjajni, prava smo ekipa

 

-Moji su igrači bili sjajni, i ne samo oni koji su bili na terenu, već svi – euforično je govorio trener Real Madrida Žoze Murinjo nakon pobede protiv Milana (2-0) u 3. kolu grupe G Lige šampiona.

Kraljevski klub je pitanje pobednika u sudaru fudbalskih divova na Santiago Bernabeu rešio u samo dve minute, u 13. je iz slobodnog udarca gol je postigao Kristiano Ronaldo, a minuti kasnije je prednost povećao Mesut Ozil uz pomoć Bonere od kojeg se lopta odbila u mrežu.

Povezana vest:  Bekenbauer: Borusija Dortmund je najbliža Barseloni!

-Stalno napredujemo. Moji igrači stalno žele da uče, pobeđivati i naporno trenirati, što je za mene izuzetno važno. Prava smo ekipa. Nije bilo lako igrati nakon teške utakmice protiv Malage u prvenstvu, ali još smo jednom potvrdili klasu. Drago mi je da su to prepoznali i naši navijači i velikim aplauzom nagradili igrače – dodao je portugalski stručnjak.

Povezana vest:  Rednap neće kazniti Kina zbog organizovanja žurke

-Imamo devet bodova nakon tri kola. Cilj nam je grupu da završimo na prvom mestu, ako u sledećem kolu ostanemo neporaženi u Milanu, bićemo na pravom putu – rekao je na kraju Murinjo.