mladen_dodic_trener_jagodineJagodina želi pobedu protiv Slobode

 

U devetom kolu fudbalskog šmapionata Srbije Jagodina dočekuje Slobodu, a šef stručnog štaba domaćeg tima Mladen Dodić najavljuje novu pobedu njegovog tima.

-Mi u toj utakmici imamo imperativ pobede. Na to nas obavezuju dobra igra i uspeh na gostovanju protiv Metalca u prethodnom kolu. Moramo da osvojimo tri nova boda i još više napredujemo na tabeli – rekao je Dodić.

Trener Jagodine dodao je, međutim, da neće biti nimalo lako savladati veoma čvrstu ekipu Slobode.

Povezana vest:  Li Adi pobedu poklonio navijačima

-Svesni smo da neće biti ni malo lako. Sloboda je prvi poraz u sezoni doživela protiv Zvezde, što je dokaz da ta ekipa zna odlično da odigra na rezultat, pogotovo na gostujućem terenu – rekao je Dodić.

-Naš imerativ je, ipak, pobeda. Naši motivi su veliki, bez obzira što imamo dosta problema sa povredama igrača – rekao je Dodić i precizirao da su zbog povreda van konkurencije za najbolji sastav Lukić, Čančarević, Đorđević i Marjanović, dok su Đilas i Đenić roviti, a Živković je bolestan.

Povezana vest:  Park se povukao iz reprezentacije Južne Koreje

-Imaćemo sužen izbor igarača u defanzivnoj liniji, ali očekujem da uz maksimalno zalaganje i kolektivni duh koji nas je krasio protiv Metalca zabeležimo pobedu – rekao je Dodić.

Golman Jagodine Igor Bondžulić je ocenio da će pobeda protiv Metalca imati vrednost samo ako se savlada i Sloboda.

-Sloboda je prava takmičarska ekipa koja teško gubi utakmice. Dugo su zajedno, ali daćemo sve od sebe da pobedimo i očekujem pobedu – rekao je Bondžulić.

Povezana vest:  Partizan bolji od Smedereva

Posle osam odigranih kola Jagodina je na sedmom mestu sa 12 bodova, a Sloboda na osmom sa bodom manje.

Susret se igra u subotu u 14,30 sati.