milos_krasic_juventusMediji veličaju igru Krasića u Juventusu

 

Italijanski mediji sve češće hvale igru srpskog fudbalera Miloša Krasića, koga smatraju najzaslužnijim za prekid serije loših rezultata Juventusa.

„Krasić kralj“, naslov je teksta na sajtu Tutosport, koji podseća da je tek posle ulaska u igru srpskog reprezentativca Juventus uspeo da izjednači na 1:1 u sinoćnoj utakmici protiv Salcburga u Ligi Evropa.

-Kada bi trener Juventusa otkrio još jednog Krasića, sve bi bilo lakše – navodi taj sajt.

-Fantastični plavokosi momak spasao je Juventus sramote, dao je izuzetan gol, pokazao je da je zaista vanredan igrač, igrač koji sam može da promeni tok utakmice – navode mediji.

Povezana vest:  Prelazni rok u Španiji produžen do 1. februara

Juventus je u Grupi A u Ligi Evropa sve tri utakmice odigrao nerešeno i sa tri boda zauzima treće mesto.

-Crno-beli, od sinoć je to postalo sasvim jasno, ne mogu bez Krasića, jedinog igrača koji može da da živost igri ‘Stare Dame’ – ocenjuje jedan od sajtova posvećenih upravo tom torinskom klubu.

Trener Juventusa Luiđi Delneri rekao je da je zadovoljan igrom srpskog reprezentativca.

-Želimo da postanemo zavisni od Juventusa, a ne zavisni od Krasića, ali u ovom trenutku je tako – rekao je posle utakmice trener Juventusa, objašnjavajući da je razlog slabe igre njegovog tima to što je više igrača van forme.

Povezana vest:  Prade: Razmena Jovetić-El Šaravi je čista fantazija

„Zvezda je opet briljirala. Plavokosi Srbin pokazuje odličnu igru I najbolja je novost koju je ponudio klub Andree Anjelija“, „On je jedno od velikih iznenađenja ovog prvenstva“, „Neizostavni Krasić“, „Krasić vuče Staru Damu“, „Juve u znaku Krasića“, neki su od naslova sportskih sajtova.

Korijere dela sera preneo je da je Krasić već postao idol navijača, koji sada žele dres sa brojem 27, kao talisman za uspeh kluba u novoj sezoni.

Povezana vest:  Volfsburg ubedljiv u Štutgartu, prva pobeda Verdera

Jedan od Krasićevih saigrača Alberto Akvilani posle jučerašnje utakmice rekao je: „Nisam očekivao da će Krasić biti tako dobar, nisam mislio da će biti tako ubojit, pazimo ga i nadamo se da će njegova dobra igra trajati što duže“.

Sa tim se složio i fudbaler Amauri: „On je zaista neverovatan“, preneo je Korijere dela sera, ali i trener Delneri: „Krasić je apsolutno razoran“, rekao je Delneri, za koga Korijere navodi da je uvek odmeren u svojim izjavama.