stanojevic139. VEČITI DERBI

 

Stanojević: Morali smo da igramo na rezultat zbog umora

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da su njegovi fudbaleri danas „morali“ da igraju na rezultat protiv Crvene zvezde zbog velikog umora.

-Želeli smo da usporimo ritam, jer smo izuzetno umorni. Mnogi igrači su već u poluvremenu tražili izmene. Morali smo da igramo ovako, na rezultat – rekao je Stanojević novinarima posle pobede od 1:0.

Povezana vest:  Frankfurt slavio u Štutgartu, novi poraz Augsburga

-Igrali smo danas kako smo želeli, a ne kao u nekim prethodnim utakmicama ove sezone…Nismo želeli da dozvolimo Zvezdi da igra svoju igru, jer je u poslednje vreme u dobroj formi i napada sa mnogo igrača – rekao je Stanojević.

Zvezdin trener Aleksandar Kristić rekao je da nije zadovoljan ni igrom ni rezultatom, kao i da njegova ekipa nije mogla da se povrati posle šoka od ranog vođstva rivala.

Povezana vest:  Čović: Nemam komentar, biće prilike za razgovor

-Nisam zadovoljan ni igrom ni rezultatom. Presekao nas je onaj gol koji smo sami sebi dali, bio je to šok za nas. Posle toga je bilo jako teško. Imali smo priliku preko Kadua da izjednačimo, ali posle toga nismo našli odgovor na zatvorenu igru Partizana – rekao je Kristić.

-Nedostajala nam je agresivnost. Nije prvenstvo još gotovo, nije Partizan osvojio titulu. Okrećemo se narednim utakmicama – rekao je Kristić.

Povezana vest:  Preokret Milana, Inter nastavio da posrće

Zvezda je poslednji put savladala „večitog“ rivala u martu 2008. godine, zato su novinari pitali trenera da li su crveno-beli „razvili kompleks“ od Partizana.

-Ne verujem u priče o tradiciji i kompleksima. Bilo je perioda kada Partizan nije pobeđivao Zvezdu po 10 godina – odgovorio je trener Zvezde.

PHOTO: ataimages.rs