slavlje_lacio_kaljari

Lacio se učvrstio na prvom mestu pobedom nad Kaljarijem

 

Fudbaleri Lacija pobedili su danas Kaljari sa 2:1, u utakmici osmog kola italijanskog prvenstva i učvrstili se na prvom mestu na tabeli Serije A. Lacio je na svom terenu pobedio Kaljari sa 2:1 i stigao do šeste prvenstvene pobede. Golove za domaći tim postigli su Serđo Flokari u 22. i Stefano Mauri u 53. minutu, koji je i asistirao saigraču kod prvog kola.

Povezana vest:  Anćeloti zadovoljan igrom Ronalda

Jedini gol za Kaljari postigao je Alesandro Matri u 59. minutu. Lacio sada ima 19 bodova, pet više od Milana i Intera koji svoje utakmice igraju večeras, odnosno u ponedeljak. Kaljari je pretposlednji sa sedam bodova.

Fudbaleri Kjeva pobedili su Čezenu sa 2:1 i popeli se na četvrto mesto na tabeli. Sve golove na utakmici postigli su igrači Kjeva. Ekipa iz Verone povela je preko Boštjana Cesara u 21. minutu, a izjednačio je autoglom Roberto Guana u 44. minutu. Pobedonosni gol za Kjevo postigao je Siril Tero u 90. minutu. Kjevo je sada četivrti na tabeli sa 13 bodova i ima bod manje od Milana i Intera, dok je Čezena 17. sa osam bodova.

Povezana vest:  Resino novi trener Granade

Leče je do trećeg trijumfa u šampionatu došao pobedom nad Brešom od 2:1, dok je Udineze istim rezultatom pobedio Palermo. Fudbaleri Đenove pobedili su Kataniju sa 1:0 golom Marka Rosija u 68. minutu, posle asistencije Rafinje, a bez golova odigrali su Bolonja i Juventus.

Parma i Roma su ranije danas odigrali bez golova, a sinoć je Fiorentina pobedila Parmu sa 2:1. Večeras od 20.45 igraju Inter – Sampdorija, dok se u ponedeljak u isto vreme sastaju Napoli i Milan.

Povezana vest:  Đuričić od naredne sezone u Benfiki