juventus_logoJuventus podnosi žalbu na odluku o suspenziji Krasića

 

Fudbalski klub Juventus će podneti žalbu na odluku o suspenziji Miloša Krasića na dve utakmice, jer je ta odluka sudija „izuzetno nepravedna“, izjavio je danas generalni direktor torinske ekipe Bepe Marota. Žalba advokata Juventusa zasniva se na tome da u činu srpskog fudbalera nije bilo namere da prevari sudiju, čime se bi se kao motiv mogao isključiti „nesportsko“ ponašanje, prenela je italijanska agencija Ansa.

Povezana vest:  Policija u Pragu privela dvojicu navijača Crvene zvezde

Advokati će žalbu podneti po hitnom postupku, kako bi Krasiću bilo omogućeno da igra u subotu u derbiju s Milanom. Uprava italijanskog prvenstva saopštila je ranije danas da je Krasić suspendovan na dve utakmice zato što je simulirao penal na utakmici sa Bolonjom.

Rukovodioci Serije A kaznili su Krasića iako sudija na nedeljnoj utakmici sa Bolonjom nije video simuliranje i pokazao je na penal za Juventus, koji Vinčenco Jakinta nije uspeo da iskoristi, a meč je kasnije završen bez golova.

Povezana vest:  Gigs u subotu protiv Noriča ulazi u istoriju

Snimak je pokazao da je odbrambeni fudbaler Bolonje Danijele Portanova jedva dotakao Krasića, pa je uprava lige naknadno sankcionisala srpskog reprezentativca.