maradona_selektor_argentinaMaradona ili haker: Drago mi je što je hobotnica Paul umrla

 

Fudbalska legenda Dijego Maradona rekao je danas da mu je drago što je čuvena hobotnica Paul uginula, pošto je nju okrivio za poraz reprezentacije Argentine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

-Zadovoljan sam što si umro. Zbog tebe smo ispali sa Svetskog prvenstva – napisao je Maradona u poruci na društvenoj mreži Tviter.

Povezana vest:  FIFA zadovoljna napretkom radova u Sao Paulu

Iako su tu vest preneli brojni svetski mediji, i dalje nije poznato da li je za te navode odgovoran Maradona ili neko ko koristi nalog sa njegovim imenom. Danas je i zvanični sajt bivšeg selektora

argentinske reprezentacije bio žrtva hakera.

Hobotnica Paul postala je slavna tokom letošnjeg Svetskog prvenstva u Južnoj Africi zahvaljujući svojim prognozama rezultata utakmica u kojima je igrala Nemačka, kao i finala između Španije i Holandije.

Povezana vest:  SP 2022, Klinton predstavlja kandidaturu SAD

Paul je tačno predvideo i ishod utakmice četvrtfinala, koji je Argentina igrala protiv Nemačke, a posle koga je Maradona otišao sa mesta selektora.

Maradona do sada nije precizirao da li su komentari sa Tvitera njegovi.

Na internet stranicu www.diegomaradona.com pre nekoliko sati upali su hakeri koji su postavili karikaturu Maradone i uz svoj potpis „Team 1487“.

Povezana vest:  Siti bolji od Vest Hema