alessandro-del-pieroDel Pjero ne želi da igra za drugi klub u Italiji

 

Fudbaler Juventusa Alesandro Del Pjero rekao je danas da će ako sledećeg leta ne produži ugovor sa crno-belima, preći u jedan od stranih klubova.

Del Pjero, koji je najbolji strelac Juventusa u klupskoj istoriji, još nije produžio ugovor sa crno-belima, koji ističe u junu sledeće godine.

-Naravno, sanjam o tome da postignem gol na novom Juventusovom stadionu. Odluku o novom ugovoru doneću u dogovoru sa klubom. Jedna stvar je sigurna – želim da nastavim karijeru, u Juventusu ili inostranstvu, pošto ne mogu da nosim dres nekog drugog italijanskog kluba – rekao je Del Pjero listu Gazeta delo Sport.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati 30. kola i tabela Serije A

-U Juventusu sam doživeo i teške trenutke, ali sam uvek bio srećan i ponosan što sam krenuo tim putem – dodao je 35-godišnji fudbaler koji je odigrao najviše utakmica za torinske crno-bele u Serji A.

Juventus će u subotu igrati derbi utakmicu protiv Milana, bez Miloša Krasića, koji je suspendovan na dve utakmice jer je pokušao da iznudi penal tokom utakmice sa Bolonjom.

Povezana vest:  Vojvodina ubedljiva u Subotici na početku prolećnog dela sezone

Utakmicu će zbog povreda propustiti Amauri i Vinćenco Jakinta.

-Pobeda u Milanu bi za nas bio veliki uspeh. Da li će biti moja poslednja na San Siru? Probaću da iskoristim iskustvo, u svaku utakmicu ulazim kao da imam 18 godina – rekao je Del Pjero.

Juventus je posle osam kola peti na tabeli sa 12 bodova i ima pet manje od drugoplasiranog Milana i sedam manje od lidera šampionata Lacija.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, FK Novi Pazar: Ivanović je trener, večeras sednica UO