Ivanvic005Ana prekinula saradnju sa trenerom Gunthardtom

 

Ana i Heinz Gunthardt su prekinuli saradnju. Njih dvoje su počeli da rade zajedno u februaru, a Gunthardt je bio Anin trener do China Open turnira ovog meseca. Iako je Švajcarac tokom ovog perioda skoro uvek bio prisutan na Aninim turnirima, svoju ulogu je kombinovao sa pozicijom vodećeg komentatora na švajcarskoj televiziji.

Povezana vest:  Milojević: Neka svi poskidaju dresove protiv Partizana

-Veoma sam zahvalna Heinzu na njegovom napornom radu, i što je sa mnom podelio svoje znanje – rekla je Ana i nastavila: -Zajedno smo imali lepe uspehe i definitivno smo napravili poboljšanja u mojoj igri. Ako razmišljam o budućnosti, zaista mi treba trener sa punim radnim vremenom koji će biti sa mnom na svim turnirima i tokom perioda treninga. Heinz ima porodicu i druge obaveze, što ja u potpunosti poštujem, zbog čega nije u situaciji da mi posveti onoliko vremena koliko ja želim.

Povezana vest:  Kasalica: Remi nije loš rezultat

Gunthardt je rekao: – Rad sa Anom je bio pravo zadovoljstvo. Ima mnogo talenta, i čini mi se da je počeo da se isplaćuje sav napor koji smo uložili proteklih meseci. Ako Ana misli da joj za dalji napredak treba trener koji će stalno biti uz nju, to ne mogu da budem ja.Želim joj sve najbolje i navijaću za nju.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Pacini: Lopte za SP su katastrofa