krstic_i_stanojevic_LS_par_bra_vzStanojević: Svi u napad protiv Brage

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio je danas da će njegova ekipa igrati izrazito napadački protiv Brage i da će uspehom smatrati samo pobedu u četvrtom kolu Lige šampiona.

a_stanojevic_kzn_LS__1-Spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu, u kojoj ćemo imati priliku da zabeležimo prvu pobedu u Ligi šampiona. Uprava kluba nam nije nametnula imperativ pobede, ali imaćemo pun stadion, igraćemo u ofanzivnom stilu i razmišljaćemo samo o pobedi – izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Terzić: Želeli smo da izbegnemo Makabi ili Kairat

U prošlom kolu Grupe H portugalska ekipa je na svom terenu slavila sa 2:0 protiv crno-belih.

-Očekujem težu utakmicu nego tamo, jer mi sutra moramo da rizikujemo, a oni se odlično transformišu iz odbrane u napad. Igraćemo hrabro i mnogo, mnogo ofanzivnije nego u Bragi – istakao je trener Partizana i rekao da bi bio zadovoljan i pobedom od 1:0.

Stanojević je dodao da je svestan da i navijači i javnost traže pobedu od njegove ekipe.

-Drago mi je da ljudi veruju u nas. U dosadašnjem toku Lige šampiona igrali smo egal protiv svih ekipa. Čim neko očekuje nešto od vas, znači da ste se u prošlosti već pokazali – zaključio je Stanojević.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI, Adžić: Napravili smo dobru ekipu

Kapiten crno-belih Mladen Krstajić rekao je da je ekipa svesna šanse koja joj se pruža protiv Brage.

-Očekuje nas težak meč. U poslednje vreme smo podigli formu, igramo bolje i brže. I u Bragi smo ostavili dobar utisak, iako smo tada izgubili. Nadam se da ćemo sutra doći do pobede uz pun stadion – kazao je Krstajić.

Povezana vest:  Partizan zvanično osvojio šampionsku titulu

krstajic_kzn_par_bra_vzOdbrambeni fudbaler Partizana rekao je i da ekipa mora da bude obazriva.

-Igrači su svesni šta se sve očekuje od njih. Moramo da budemo obazrivi u defanzivi, mirni i skoncentrisati. Svaki igrač mora da se stavi u svrhu ekipe – izjavio je Krstajić.

Utakmica četvrtog kola Grupe H Partizan-Braga igra se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj. U drugoj sutrašnjoj utakmici u Donjecku se sastaju Šahtjor i Arsenal.

PHOTO: ataimages.rs