schweinsteiger_elfer_danebeMajnc posustaje, Bajernu samo bod

 

Fudbaleri drugoplasirane ekipe Bundeslige, Majnca izgubili su danas u gostima od Frajburga sa 1:0 u utakmici 11. prvenstvenog kola, dok je branilac titule Bajern odigrao 3:3 protiv domaće Borusije Menhengladbah.

Jedini pogodak na utakmici u Frajburgu postigao je Papi Sise iz penala u 64. minutu, a Majnc je doživeo treći prvenstveni poraz.

Povezana vest:  Lalatović vodi ekipu protiv Javora, uslovno kažnjen na šest meseci

Utakmicu u Menhengladbahu između Borusije i Bajerna obeležilo je nekoliko preokreta, a više mogu da žale domaćini koji su dva puta vodili.

Borusija je do prednosti došla u petom minutu golom Patrika Hermana, a Bajern je preokrenuo pogocima Marija Gomeza u 11. i Bastijana Švajnštajgera u 41. minutu.

Domaći tim se nije predavao, pa je u 56. minutu izjednačio Marko Rojs, a novo vođstvo Borusiji doneo je Igor Dekamargo u 61. minutu.

Povezana vest:  Lućijano Mođi: Ibrahimović će voditi AC Milan do titule

Da gledaoci ni u finišu meča ne budu uskraćeni za uzbuđenje pobrinuo se desni bek Bajerna Filip Lam, koji je u 84. minutu postavio konačan rezultat.

Ekipa Ajntrahta u Frankfurtu je savladala Volfburg sa 3:1 i probila se na treće mesto na tabeli, a istim rezultatom Nirnberg je pobedio ekipu Kelna.

Vodeća ekipa Bundeslige Borusija Dortmund sutra gostuje kod Hanovera.

Povezana vest:  Murinjo: Fudbaleri mogu dosta da nauče od tenisera