karl-heinz-rummeniggeRumenige: Ovih 3:3 nije remi već poraz

 

Izostansk pobede na gostovanju kod zadnjeplasirane ekipe lige, Borusije Medgladbah, izazvao je veliko nezadovoljstvo u redovima Bajerna.

Aktualni nemački prvak je u 11. kolu Bundeslige odigrao 3:3 u utakmici u kojoj je na poluvremenu vodio s 2:1, da bi u nastavku morao da stiže zaostatak. Uz to, Bastian Švajnštajger je u prvom delu promašio i udarac s bele tačke.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati i tabela Primere

-Danas smo prosuli bodove. Trebali smo do poluvremena postići tri, četiri ili pet gola. Ispustili smo dva boda u prvih deset minuta nakon odmora. Nakon toga je su naša snaga i radni elan bili neverovatni, ali tih je deset minuta odredilo rezultat, što sam i rekao svojim fudbalerima. Bili su razočarani, svestan sam toga, ali nisu to smeli da si dopuste – izjavio je nakon utakmice trener Bajerna Luis van aal.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Šuker: Uefa nas neće izbaciti

Na sličnom je tragu bila i izjava šefa Izvršnog odbora kluba Karl-Hajnca Rumenigea.

-Igrali smo vrlo, vrlo dobro u prvih 45 minuta. Ali, nakon odmora, sve do 75. minute, bili smo previše pasivni, izgubili smo koncentraciju. Dopustili smo Gladbahu da se vrati u igru i iznenada smo gubili s 3:2. Ovih 3:3 više izgleda kao poraz nego kao osvojeni bod.

Povezana vest:  Stevanoviću ugrožena bezbednost u Gani

Bajern je nakon nepunog 11. kola tek na devetom mjstu sa 16 bodova. Vodeća Borusija Dortmund, uz utakmicu manje, ima 25 bodova.