Fernando_Torres_liverpoolFernando Tores: Moramo ovako nastaviti i borićemo se za veće stvari

 

Apsolutni junak utakmice na Ajnfildu, na kojem je Liverpul dočekao vodeću ekipu engleskog prvenstva, Čelzi, bio je španski napadač „redsa“ Fernando Tores.

Njegova su dva gola donela domaćinu pobedu 2-0, treću uzastopnu prvenstvenu, i podigla ga na deveto mesto tabele.

-Znali smo da nam start u sezonu nije dobar, nikada se nakon devet odigranih kola Liverpul nije nalazio u zoni ispadanja u Championship. Ipak, mogu reći da sada igramo bolje. Trebalo nam je neko vreme da se naviknemo na rad s novim menadžerom, ali i na nove igrače. Sada moramo nastaviti ovako dalje i truditi se da dokažemo protiv ekipa oko nas da naša igra može da bude ovakva i da ćemo, nastavimo li na jednak način, biti u prilici da se borimo za veće stvari – smatra Tores.

Povezana vest:  Menez povredio primicač

-Na kraju dana, ovo su tri dodatna boda, ali donose i samopouzdanje. Iza nas je naporna sedmica u kojoj smo odigrali tri utakmice u sedam dana. Ovu već sada moramo da zaboravimo i okrenemo se sredi, odnosno meču protiv Vigana. I iz te utakmice moramo da tražimo bodove.

Španski napadač bio je posljednjih dana meta kritičara koji su ga, do ove nedelje, prozivali zbog samo dva gola iz deset utakmica.

Povezana vest:  Aršavin: Bićemo prvaci ako zabeležimo još 12 pobeda

-U opis našega posla spada i kritika. Sve što mi napravimo u roku minute obiđe celi svet. Svestan sam očekivanja i spreman za njih. Imao sam naporan kraj prošle sezone i napale su me povrede, ali danas normalno treniram i osećam da moja forma raste. Uskoro ću biti na najvišrm nivou – zaključio je srećni strelac.

Povezana vest:  FINALE KUPA SRBIJE, Večeras na Marakani finale Kupa Srbije Vojvodina - Partizan