vladan_lukic_cz_2Lukićev poziv članovima

 

Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić uputio je javni poziv članovima FK Crvena zvezda da se preko rada u klupskim komisijama uključe u rad Kluba. U pozivu predsednika Lukića se kaže:

-Poštovani članovi Crvene zvezde, nedavno smo usvojili novi Statut Kluba kojim je Crvena zvezda data na upravljanje članovima. Dobili ste pravo da birate i da budete birani u rukovodstvo Kluba. U skladu sa statutarnim promenama u Klubu, Upravni odbor će u narednom periodu izabrati deset Komisija koje će imati aktivnu ulogu u životu i radu Kluba. To su:

Komisija za strateško planiranje razvoja Kluba;

Komisija za pravna pitanja;

Komisija za ekonomska pitanja;

Komisija za međunarodnu saradnju;

Komisija za zdravstvo;

Komisija za omladinski pogon;

Komisija za marketing;

Komisija za informisanje;

Komisija za bezbednost;

Komisija za muzej i arhivsku građu;

Pozivam sve članove Kluba koji veruju da mogu aktivno da učestvuju u radu neke od ovih komisija da svoju biografiju pošalju Službi za članstvo FK Crvena zvezda do 22. novembra na e-mail adresu [email protected] i [email protected]. Vaše biografije će biti prosleđene koordinatorima koji će Upravnom odboru predložiti članove komisija Kluba.

Crvena zvezda želi da i na ovaj način u život kluba aktivno uključi što više članova kako bismo svi zajedno doprinosili razvoju naše Zvezde. Komisije će zauzeti važno mesto u našem Klubu, na njima će se raspravljati o problemima iz njihove nadležnosti, davaće se predlozi i donositi odluke i biće mesto na kome će aktivno raditi mnogi ugledni Zvezdaši. Želim da se u rad našeg kluba uključe svi koji mogu da doprinesu njegovom razvoju a mesto komisija je od posebne važnosti.- rekao je Lukić.

Povezana vest:  Zlatnu kopačku za Jovanovića primio premijer Belgije