van_gal_bajern_trenerVan Gal vikao na igrače

 

Trener nemačkog fudbalskog šampiona Bajerna iz Minhena Holanđanin Luis van Gal priznao je da je po završetku utakmice sa Borusijom iz Menhengladbaha, koja je završena nerešenim rezultatom 3:3, oštro kritikovao igrače i optužio ih da su neodogvornom igrom upropastili meč.

Van Gal je rekao da je po završetku meča bio izuzetno razočaran i deprimiran, o čemu svedoči i video snimak na kome se vidi kako holadnski stručnjak više od dva minuta sedi na klupi i nepomicno posmatra travu ispred sebe.

Povezana vest:  Van Gal ljut na Leva, selektora Nemačke

-Tačno je, bio sam vrlo glasan u svlačionici. Razočaran sam ishodom meča i sva bes sam iskalio na igračima. Vrhunska ekipa ne sme sebi da dozvodli da utakmicu upropasti u deset minuta – rekao je trener Bajerna.

Minhenski tabloid TS preneo je da je Van Gal vikao na igrače i da su njegov monolog bez problema mogli čuti svi koji su prolazili pored svlačionice minhenskog kluba.

Povezana vest:  Mudrinski: Prethodna godina najlepši period mog života

-Kada planirate da se probudite. Propustili ste toliko prilika, upropastili ste utakmicu. Slušajte me dobro, ako ovako nastavite biće velikih promena – preneo je TS samo deo Van Galove „lekcije“ igračima.