rafa_benitez_trener_intera_ls_2010Benitez: Nisam očekivao ovakve probleme kada sam dolazio

 

Španski trener Rafael Benitez, koji je minulog leta napustio Liverpul i došao u milanski Inter, požalio se u utorak novinarima na osećanja kakve trenutno ima u klubu.

-Iskreno rečeno, nisam očekivao da ću naići na probleme kakve sada imam u klubu. Mislio sam, idem u ekpiu koja je prošle sezone osvojila tri velika naslova, verovao sam da će biti lakše, ali prevario sam se – rekao je Benitez, koji je na toj klupi nasledio portugalskog maga, popularnog „Special Onea“, Žozea Murinja.

Povezana vest:  Bantel: Platini će biti suspendovan na nekoliko godina

-Igrači su dobri na treninzu, rad nije problem, ali postoje problemi s različitim, teškim karakterima.

Trenutno se Inter nalazi na trećem mestu na tabeli Serije A: imaju tri boda manje od prvog Lacija i bod manje od drugoplasiranog Milana.

Benitez je, definitivno, tužan i zbog niza povreda koje su napale redom igrače iz prve ekipe Najgore je prošao Valter Samjuel koji zbog povrede kolena verovatno neće zaigrati do kraja sezone. Ali, povrede prate i golmana Žulija Cezara, pa Maikona, Motu, Kambijasa, Stankovića, Snajdera…

Povezana vest:  Šimunić: Utakmica protiv Srbije je kao i svaka druga

-Moramo nekako doći do januara sa što manje problema. Niz igrača je povređen i tada bi nam trebalo neko pojačanje. Povrede nas teraju na takvu politiku – rekao je Benitez.