zvezdan_terzicFAN KLUB ORLOVI

„Orlovi“ podržavaju predaju Terzića

 

Na adresu redakcije stiglo je saopštenje za javnost Fan kluba Orlova povodom predaje Zorana Terzića policiji Republike Srbije, koje prenosimo u celosti

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM DOBROVOLJNE PREDAJE

ZVEZDANA TERZIĆA

Fan klub fudbalske reprezentacije Srbije „ORLOVI“ pozdravlja odluku bivšeg predsednika FSS Zvezdana Terzića da se dobrovoljno preda policiji Republike Srbije.

Smatramo da će ovaj potez gospodina Zvezdana Terzića umnogome pomoći  u nastavku borbe protiv kriminala u FSS, te da će doprineti rasvetljavanju mnogih nezakonitih radnji, u koje su, po našim saznanjima, umešani i pojedini članovi sadašnjeg rukovodstva FSS na čelu sa Tomislavom Karadžićem.

Verujemo da će pravosudni sistem Republike Srbije i istražni organi, kao i do sada, pokazati profesionalnost te  da će se konačno dobiti odgovori na sva pitanja u vezi sa mnogim sumnjivim poslovanjima u okviru FSS. U skladu sa tim, nadamo se da gospodin Zvezdan Terzić neći biti jedini funkcioner FSS koji će se naći pred licem pravde.

Organizacija „ORLOVI“ će u skladu sa svojim mogućnostima pomoći da se nacionalna fudbalska organizacija konačno očisti od ljudi koji se bave kriminalnim radnjama, što će dovesti do toga da svi građani Srbije sa jednakim ponosom sa kojim navijaju za fudbalsku reprezentaciju podržavaju i FSS.

Dajemo punu podršku Republici Srbiji u borbi protiv organizovanog kriminala u srpskom fudbalu.

Povezana vest:  16. KOLO JELEN SUPER LIGE SRBIJE, REZULTATI I TABELA, Zvezda i dalje lider