jose-mourinho_realMurinjo frustriran suđenjem

 

Šef stručnog štaba najtrofejnijeg evropskog fudbalskog kluba Real Madrida Žoze Murinjo izjavio je, nakon ubedljive pobede svog kluba nad Mursijom od 5:1 u Kupu Kralja, da je sudija tog susreta Romero još jednom iskazao svoju „manijakalnu potrebu za pokazivanjem žutih i crvenih kartona“.

Murinjo, koji je na tom meču isključen u drugom poluvremenu, zbog kako je u zapisniku navedeno psovanja sudije, smatra da nadležni moraju da povedu računa o načinu na koji Romero vodi utakmice.

Povezana vest:  Ibrahimović: Portugalci favoriti, ali mi se pitamo

-Do sada je sudio više od 50 utakmica, a već je pokazao 250 žutih i 14 ili 15 crvenih kartona. Mislim da je ta statistika jasan pokazatelj da li se radi o dobrom ili lošem sudiji – kazao je Murinjo.

On je podsetio da je Romero samo na meču između Saragose i Majorke pokazao 10 žutih i dva crvena kartona i da su se oba tima žalila na njegove oštre i nelogične kriterijume.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA SP 2018, Sirija u baražu za SP u Rusiji

Španski mediji podsećaju i da je Murinjo na meču sa Mursijom zaradio osmi crveni karton u trenerskoj akrijeri i pitaju se da li je to možda pokazatelj o karakteru slavnog portugalskog stručnjaka.