Didie_ Drogba _Chelsea_West_hamDrogba: Želim da završim karijeru u Čelsiju

 

Fudbaler Čelsija Didije Drogba rekao je danas da bi želeo da završi karijeru u tom londonskom klubu.

Drogba je prošle godine produžio ugovor sa Čelsijem na još tri godine i na Stamford Bridžu ostaće do kraja sezone 2011-2012.

-Voleo bih da ostanem u Čelsiju. Ovde je dobro – prvi put sam ostao dugo u jednom klubu i odgovaralo bi mi da završim karijeru na Stamford Bridžu – rekao je Drogba britanskim medijima.

Povezana vest:  FSS traži od Zajednice da izabere novog predsednika

-Porodica se ovde lepo smestila, deca vole London, ovde im je škola i svi su srećni. Mnogo volim London, a ako se i dogodi nešto, uvek mogu da se vratim u Francusku – dodao je on.

Mediji spekulišu da je ekipa Čelsija stara, zbog čega ove sezone neće moći ozbiljnije da konkuriše za titulu. Drogba, Frenk Lampard i Nikola Anelka imaju preko 30 godina, ali internacionalac Obale Slonovače odbacio je spekulacije.

Povezana vest:  Mihajlović potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom

-Ljudi pričaju da smo stari, ali u današnje vreme imati 32 i 33 godine nije isto kao pre 10 godina. Mnoge stvari su se promenile i profesionalni fudbaleri sada imaju mnogo bolje uslove za trening. Pred našim timom je još mnogo dobrih godina – rekao je 32-godišnji napadač.

Drogba je imao malariju, zbog čega će, kako je rekao, potpuno biti spreman za oko dve nedelje.

Povezana vest:  Junajted raskida ugovor sa van Persijem?

-Ne želim da budem u timu ako nisam 100 odsto spreman i ako ne mogu da igram kako sam igrao na kraju prošle i početku ove sezone. Važno je da se vratim u formu – rekao je on.

-Naravno, nerviram se zbog virusa, jer nikada nisam bio ni prehlađen. Četiri nedelje sam bio bolestan, a za dve nedelje vratiće mi se snaga i biću potpuno spreman – dodao je Drogba.