aleksandar_kristic_cz_javorKristić zadovoljan pobedom protiv Rada

 

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić rekao je da je njegova ekipa danas izborila važnu pobedu protiv Rada, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Crvena zvezda je pobedila Rad na Banjici sa 1:0, golom Miloša Trifunovića i smanjila zaostatak za prvoplasiranim Partizanom na tri boda.

-Veoma važna pobeda, posle burne nedelje koja je iza nas. Igrači su se izborili za pobedu u čvrstoj utakmici u kojoj nijedan tim nije imao veliku želju da rizikuje. Uspeli smo da se izborimo i pobedimo sa 10 igrača, ali to je fudbal, tako se igra – rekao je Kristić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Povezana vest:  Parma pobedila Sasuolo

Kristić je rekao da je zadovoljan ambijentom na stadionu Rada.

-Ambijent je bio stvarno divan, Beograd i Srbija zalužuju više ovakvih utakmica. Mislim da nema ništa loše da se kaže o današnjoj utakmici – dodao je on.

Kristić nije želeo da komentariše suđenje, ali je rekao da je zasluženo dobio crveni karton u 90. minutu.

Povezana vest:  Kaka: Znam da moram mnogo bolje

Trener Rada Marko Nikolić ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi. Rad je ovim porazom prekinuo niz od 12 utakmica bez poraza na svom terenu.

-Nismo zaslužili da izgubimo, makar ako se broje stopostotne šanse koje smo imali. Ne mislim da je Banjica u suzama, Banjica je u usponu. Žao mi je što smo izgubili, bili smo borbeni, odigrali smo taktički organizovano, ali nismo imali sreće – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Blater umanjio problem rasizma u fudbalu

Nikolić je, takođe, pohvalio ambijent na stadionu.

-Bila je čast biti akter ovakve utakmice. Mi imamo domaći teren i kada igramo sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Žao mi je zbog publike, ali vratićemo im to u narednim kolima – rekao je Nikolić.

PHOTO: ataimages.rs