Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je Spartak u prednosti posle današnje utakmice, a da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe u revanšu.

„Ostaje nam drugo poluvreme, spremićemo se najbolje moguće. Spartak je u ovom trenutku u prednosti. Igraćemo kao i do sada, dati sve od sebe i videćemo kako će to izgledati. Nemamo puno za čim da žalimo i tugujemo. Trudićemo se da ispravimo greške“, rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu igrala 1:1 sa Spartak Trnavom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Povezana vest:  Inijetsta nije teže povređen

„Prvo poluvreme smo totalno proćerdali u prilagodjavanju. Drugo je bilo znatno bolje. Primili smo gol posle nepažnje. Voleo bih da mogu da kažem igračima da se nikad ne plaše i da im ne pada koncentracija. Ali, to je sastavni deo. Desila se greška za koju smo kažnjeni. Jednostavno je tako, idemo dalje“, kazao je Milojević.

On se nije saglasio sa mišljenjem da je Zvezda odigrala najslabiju utakmicu do sada, ali da jeste jedna od slabijih.

Povezana vest:  Egipat kažnjen zbog incidenta uoči meča protiv Alžira

„Oni su takva ekipa da u svakom trenutku mogu da vam naprave problem. Kod 1:0 smo napravili grešku koju nije trebalo da napravimo. Imamo to što imamo, verujem u svoje igrače i uvek ću“, rekao je on.

Pohvalno je govorio o ekipi Spartaka iz Trnave.

„Kao što smo i najavili, protivnik sa specifičnim načinom igre. Ne znam da li mogu da ih uporedim sa nekim timom koji je gostovao ovde u evropskim takmičenjima. Kompaktna ekipa, strastvena, kolektivna“, kazao je Milojević.

Povezana vest:  Valke tražio višemilionsko obeštećenje pre suspenzije

Slovačke novinare je zanimalo da li se neko od igrača Spartaka posebno dopao Milojeviću koga bi doveo u Zvezdu.

„Nemam običaj da govorim o igračima. Kolektiv je bukvalno najjači segment igre Spartaka. Svi svoje zadatke ispunjavaju maksimalno profesionalno“, naveo je trener Zvezde.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Slovačkoj.