Trener fudbalera Njukasla Rafael Benites rekao je da nije zabrinut nastupima ekipe, uprkos eliminaciji iz Liga kupa od drugoligaša Notingem Foresta.

Njukasl je sinoć u drugom kolu Liga kupa izgubio od Notingem Foresta sa 1:3, a uz to Benitesova ekipa još nema pobedu u Premijer ligi ove sezone.

Njukasl sinoć nije imao šut u gol sve dok Salomon Rondon nije izjednačio u drugom minutu nadoknade vremena. Crno-beli su ipak izgubili, pošto su primili golove u četvrtom i sedmom minutu sudijske nadoknade.

Povezana vest:  U ponedeljak ročište o oduzimanju imovine Džajiću

„Ne slažem se da su bili bolji i nisam zabrinut zbog naše igre. Zadovoljan sam igračima koji su bili na terenu, pošto su davali sve od sebe. Razočarani smo što smo izgubili, a još više načinom kojim smo izgubili. Rano smo primili gol, oni nisu imali čiste šanse, ali nismo ih ni mi imali. Naši igrači su se trudili, a pozitivna stvar za mene je što se kod njih mogla videti reakcija. Ali, odluke nisu išle u našu korist i to je teško prihvatiti“, rekao je Benites, preneli su britanski mediji.

Povezana vest:  Inter: Postignut dogovor sa Benitesom

Benites je mislio na to što njegovoj ekipi nije dosudjen penal kojim bi izjednačila na 2:2, a odmah u nastavku akcije Forest je postigao treći gol.

„Svi su videli šta se na kraju dogodilo. Nije prvi put ove godine da se ovakvo nešto dogadja i naravno da ste razočarani kada izgubite na takav način. Posle tog nedosudjenog penala, mislili smo da smo zaslužili više“, naveo je on.

Povezana vest:  EURO 2012, Rusi pregazili Čehe na otvaranju EP

Trener Notingem Foresta Aitor Karanka rekao je da je njegova ekipa pokazala koliko može da bude dobra kada ne igra pod pritiskom.

„Igrali smo bez pritiska, pošto se radilo o utakmici u Kupu i nismo morali da osvojimo tri boda. Izašli smo na teren i samo smo mislili o utakmici. Ako možemo da zaboravimo pritisak, mi smo veoma dobar tim“, dodao je Karanka.