Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da je noć u Austriji bila neverovatna i da se ekipa „vratila iz mrtvih“ protiv Salcburga.

„Ovo je bilo neverovatno. Vratili smo se iz mrtvih, pokazali borbeni duh. Srećan sam i ponosan na tim“, rekao je Ben novinarima posle utakmice u Salcburgu.

Zvezda se plasirala u Ligu šampiona, pošto je u dvomeču eliminisala Salcburg. Prva utakmica završena je bez golova, a revanš 2:2 u Austriji.

„Kada se plasirate u Ligu šampiona, to je neverovatno i ostvarenje velikog sna jer to svi žele. Mi smo sada tamo i koncentrisaćemo se na to da uživamo protiv najvećih klubova“, kazao je Ben.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Crvena zvezda - Ren na poluvremenu 1:1

Fudbaler sa Komorskih ostrva se posebno zahvalio navijačima na velikoj podršci u Austriji i istakao da su oni veoma važni za ekipu.

Zahvalio je i Milošu Degeneku koji mu je asistirao kod golova.

Ben je rekao da ga ne zanima koga će Zvezda dobiti za protivnike, ali je poželeo Liverpul jer je to klub koji simpatiše.

Povezana vest:  Milan Purović potpisao za OFK Beograd

Milan Borjan je ironično zahvalio golmanu Salcburga Cicanu Stankoviću.

„Pre svega, želim da zahvalim njihovom golmanu Cicanu Stankovića. Kada je bio u Beogradu govorio je da smo dobro igrali, a onda počeo da priča da se Zvezda branila kada se vratio u Austriju. Ali, eto, mi smo prošli dalje, a oni su otišli u Ligu Evropa. Hvala mu na tim izjavama jer nam je to dalo još veću motivaciju da ih dobijemo“, rekao je Borjan.

Povezana vest:  Vučinić želi da ostane u Romi

Zvezdin golman je naveo da je cela ekipa igrala odlično.

„Mi smo tim, ginemo jedan za drugog, borimo se, što pokazujemo u svakoj utakmici. Samo tako treba da se nastavi i ne plašimo se nikog. Još nisam svestan šta smo uradili, glava me boli“, kazao je Borjan.
Zvezda će protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona dobiti u četvrtak uveče na žrebu u Monaku.