Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večerašnja utakmica protiv Radnika odlučena posle crvenog kartona koji je dobio golman Surduličana i prvog gola njegove ekipe, ali je istakao da ga raduje odnos crveno-belih prema igri.

„Pre same utakmice sam rekao, iskreno, da je ovo najbolji Radnik svih ovih godina. Ima dosta materijala za dobar rad, a kolega Milan Milanović je uvek pravio dobre rezultate gde god je bio trener. Da je utakmica bila 11 na 11 igrača, sigurno bi bila drugačija. Kod crvenog kartona njihovog golmana Vasiljevića i našeg prvog gola bila je odlučena“, rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Radnik sa 6:0, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Povezana vest:  Nejmar se vratio u Barselonu posle tri meseca

Izabranici Vladana Milojevića nastavili su s pobedama u domaćem šampionatu i prvi su na tabeli sa 21 osvojenim bodom.

„Raduje me odnos mojih igrača prema igri i dogovoru. I u našoj igri, pored previsokog rezultata, ima prostora za napredak. Neki igrači se još traže i biće to još bolje“, rekao je Milojević.

Protiv Radnika u strelce su se upisala poslednja pojačanja. Povratnik Ričmond Boaći je dva puta zatresao mrežu, a Goran Čaušić i Marko Marin po jednom.

„Mi smo te igrače ciljali još u junu, gospodin Mitar Mrkela i ja smo ih želeli u ekipi i nismo gubili nadu da će doći. Presrećan sam kao trener što su tu i što su generalni direktor Zvezdan Terzić i klub uspeli da ih angažuju“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  Lalatović: Moramo da pobedimo, makar i sa pionirima

Oni su, kako je rekao trener Zvezde, jako dobri i kvalitetni igrači i mogu da pomognu ekipi.

„Ponavljam, ne dovodim igrače da bi samo došli“, rekao je Milojević.

„Čaušić je naše dete, Beogradjanin, ponikao je u školi kod čuvenog Tome Milićevića, sada se vratio i jako mi je drago zbog toga. Imamo tu i Veljka Simića koji je jako talentovan… Šta još o Boaćiju reći, kao da nije ni odlazio iz Zvezde. O Marinu ne treba trošiti reči, on je igrač koji će sigurno pomoći Zvezdi“, rekao je Milojević.

Trener Zvezde je dodao da nema euforije zbog ubedljivog trijumfa tri dana pred premijeru u Ligi šampiona i gostovanje Napolija.

„Ova utakmica je arhivirana, sutra je novi dan, odmorićemo se malo i spremati za Ligu šampiona. Nama je prvenstvo apsolutni prioritet. Imamo dosta utakmica do sledeće pauze, biće mnogo rotacija i napora, a za Napoli se pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu“, kazao je Milojević.

Povezana vest:  Krasić: Nisam želeo da iznudim penal protiv Bolonje

On se osvrnuo i na dolazak Novaka Djokovića na večerašnju utakmicu.

„Drago nam je da je Nole bio kod nas u svlačionici, a vidim i da je njemu bilo drago što nas je posetio. Igrali su pozitivno odreagovali na njegov dolazak, dobio je veliki aplauz i na Novaka ne treba trošiti previše reči. Napravio je divan gest, došao je da nas podržu pred ovaj meč i izazove u Ligi šampiona. Zahvaljujem mu i ovim putem, u ime igrača, stručnog štaba i svoje ime na poseti“, rekao je Milojević.