NENAD_MILOVANOVIC_CZ_BORACMilovanović: Čekao sam ovaj gol

 

Evro – gol Dejana Milovanovića u 56. minutu meča sa Borcem definitivno je najlepši pogodak u ovoj sezoni. Milovanović je sa trakom oko ruke predvodio drugove u pobedi za koju sam kaže da je došla u najvažnijem trenutku.

– Mislim da na ovom meču nismo ostali dužni navijačima, što nam se u prošlosti mnogo puta dešavalo. Sada smo igrali, dobro, dominirali, stvarali šanse i na kraju postigli dva lepa gola – kaže Milovanović.

Povezana vest:  Chevrolet zvanični automobilski partner fudbalskog kluba Liverpul

Pobeda nad Borcem je važna jer sada naš tim očekuje gostovanje u Subotici.

– Samo da ovo lepo vreme izdrži do kraja jeseni odnosno do gostovanja u Subotici da ne bismo igrali po kaljuzi ili snegu, jer tada je maltene nemoguće igrati fudbal „do noge“. Mislim da smo protiv Borca pokazali izlazak iz krize ali još je to daleko od željenog – kaže Milovanović.

Povezana vest:  Nikolić: Dominirali smo u drugom poluvremenu

Dejana neće biti na utakmici sa Spartakom zbog četiri žuta kartona.

– Dugo sam čekao ovaj gol. Trebalo je i ranije da dođe ali sada sam pogodio i to posle dva duela na sredini terena. Bio sam baš radostan i željan „severa“ pa sam skinuo dres. Za tu glupost sam dobio žuti karton i sada me nema protiv Spartaka. Ipak, Zvezda ima dovoljno kvaliteta da u Suboticu ode po pobedu i bez mene – kaže popularni Deksa.

Povezana vest:  Od 2016. godine utakmice Premijer lige i petkom

Iskusni vezista najavljuje da Zvezdu sigurno očekuje još bolje proleće.

– Zimske pripreme su ključne i ekipa će ih odraditi u kompletnom sastavu. Zato je logično da očekujemo da budemo maksimalno spremni i uigrani, ali pre toga ćemo maksimalno privesti jesen kraju na utakmicama sa Spartakom i Vojvodinom kod kuće – kaže Milovanović.