Glen Johnson puts Liverpool ahead against West Ham UnitedGlen Džonson se poverio prijateljima: Idem u Inter

 

Glen Džonson, 26-godišnji desni bek Liverpula i povremeni reprezentativac Engleske, navodno se, otkrivaju engleski mediji, poverio prijateljima i najavio odlazak u milanski Inter.

-Odlazi u Inter i to u januaru – rekao je neimenovani izvor engleskoj štampi, potpisujući se kao prijatelj fudbalera koji je tokom prošlog vikenda postigao prvi od tri pogotka koje je Liverpul dao za 3-0 pobedu protiv Vest Hema.

Povezana vest:  Luis Enrike: Novinari ne mogu da me smene

Još tokom leta se spominjao taj odlazak. Inter je pregovarao s Džonsonom i to iz razloga jer su se u milanskom klubu bojali odlaska Maikona, igrača s te pozicije, koji je intenzivno pregovarao s madridskim Realom.

Maikon nije otišao, pa su tokom letnjih dana propali razgovori čelnika Intera i Džonsona. Inače, dolazak tog igrača je forsirao novi trener na San Siru Rafael Benitez koji je jednu sezonu radio s Džonsonom na Ajnfieldu.

Povezana vest:  Menez: Milan bi sa Ibrahimovićem bio glavni favorit

Sada je, kako kažu Džonsonovi prijatelji, taj prelaz opet aktueliziran, makar ne treba zaboraviti da su i Totenhem i Real Madrid od ranije u određenom kontaktu s igračevim menadžerom.