Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić rekao je da je maštao o pozivu u nacionalnu selekciju, kao i da je to bila ponuda koja ne može da se odbije.

„Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku“, rekao je Miletić za klupski sajt.

Povezana vest:  Mediji: Pojet blizu otkaza u Betisu

Miletić se odazvao pozivu selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića i priključio se reprezentativcima Srbije u Nacionalnoj kući fudbala u Novoj Pazovi pred mečeve Lige Nacija.

„Kako nam je šef Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku. Samo što sam stigao na Kosovo, usledio je poziv od generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato“, rekao je Miletić.

Povezana vest:  Koroman: Zvezda može ozbiljno da računa na moje igrače

On je kazao da su ga saigrači iz reprezentacije lepo prihvatili i da mu je Marko Janković, reprezentativac Crne Gore poslao tekstualnu poruku „Ćelo, čuvaj se“.

„Razgovarao sam sa Nikolom Milenkovićev, potom sa Brankom Jovičićem i Mijatom Gaćinovićem koje znam godinama“, dodao je Miletić.

Srbija za tri dana u Podgorici gostuje Crnoj Gori u trećem kolu Lige nacija, a meč je na programu od 20.45.

Povezana vest:  Tigana i zvanično novi trener Šangaj Šenhua