Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je večeras da nikom u timu nije lako posle deset primljenih golova u dva meča Lige šampiona, ali je istakao da je sve to veliko iskustvo za njegov tim.

„Nije samo meni teško, celoj ekipi je teško kada izgubiš ovako dve utakmice zaredom, primiš deset golova… Mnogo teško padaju ti porazi, ali dobro je to iskustvo. Prva je godina ekipi u Ligi šampiona, iz ovoga ćemo da izvučemo pouke i da probamo da igramo što bolje u narednim mečevima“, rekao je Borjan novinarima nakon meča.

Povezana vest:  Gvardiola: Aguero je kvalitetan ali mora još da napreduje

Zvezda je izgubila u gostima od Liverpula rezultatom 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

„Odigrali smo mnogo bolju utakmicu nego u Parizu, više smo se borili i bilo je dobro. Našim greškama smo primali golove, ali bože moj, fali to iskustvo… Idemo dalje, daćemo sve od sebe da dodjemo do neke pobede“, rekao je Borjan.

„Oni su fenomenalna ekipa, imaju tri najbolja igrača na svetu, tako je da mnogo teško igrati protiv njih. Bili smo autsajderi u ovoj utakmici, ali dali smo sve od sebe, ponosan sam na svoje saigrače“, dodoa je Borjan.

Povezana vest:  Rasing i Erkules remijem bez pogodaka zaključili Primeru u 2010. godini

Liverpulu su na ovom meču dosudjena dva penala, jedan je iskoristio Mohamed Salah, dok je drugi Borjan odbranio Sadio Maneu.

„Iskreno, mislim da nije bio nijedan penal, ali sudija je tako odlučio“, rekao je Borjan.

Kao i Borjan, i Miloš Degenek smatra da penali nisu postojali.

„Iskreno da vam kažem, nisu bili penali. Dobro drugi ako ga je udarila u ruku, ali Ben je nije namerno… Siguran sam da onaj prvi nikad ne bi svirali u Premijer ligi. Mislim da su nas malo oštetili, ali to je fudbal“, rekao je Degenek.

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Prodato 29.000 ulaznica za fudbalski derbi

Na pitanje novinara da li će njegovo ekipi biti lakše u revanšu protiv Liverpula jer su sada „skinuli tremu“, on je kazao: „Nemamo mi tremu, igramo fudbal. I mi i oni igramo fudbal, samo oni svake nedelje igraju na ovakvim stadionima i protiv jakih ekipa. Uz dužno poštovanje naših protivnika mi to nemamo“.

Crvena zvezda će sledeću utakmicu u Ligi šampiona igrati 6. novembra, kada će na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati Liverpul.