Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da nedavne optužbe za silovanje utiču na njegov život.

„Naravno da ova priča utiče na moj život. Imam partnerku, četvoro dece, majku u godinama, sestre, brata i porodicu sa kojom sam blizak. Da ne pominjem moju reputaciju, ja sam primer mnogima“, rekao je Ronaldo.

Magazin Frans Fudbal objavio je danas delove intervjua sa Ronaldom, a cela priča biće objavljena u utorak.

Hostesa Ketrin Majorga podnela je prošlog meseca tužbu pred sudom u Nevadi, pošto tvrdi da ju je Ronaldo silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Policija je ponovo pokrenula istragu, a Ronaldo je negirao krivicu.

Povezana vest:  Još trojica zaraženih korona virusom u Fiorentini

Ronaldo je nastavio da igra fudbal, a posle tih optužbi postigao je četiri gola u četiri prvenstvene utakmice.

„Sve sam objasnio mojoj partnerki. Moj sin, Kristijano mladji, suviše je mlad da bi to razumeo. Najgore mi je zbog moje majke i mojih sestara. One su zatečene, ali su u isto vreme i veoma ljute. Ovo je prvi put da sam ih video u takvom stanju“, naveo je portugalski fudbaler.

Povezana vest:  Inter i Vidić sporazumno raskinuli ugovor

On je ovog leta iz Real Madrida prešao u Juventus za 112 miliona evra, što je rekord Serije A. Proveo je devet godina u Realu i postao najbolji strelac u istoriji kluba sa 451 golom u 438 utakmica i pomogao mu da osvoji četiri titule prvaka Evrope.

„Zamislite šta znači kada vam neko kaže da ste silovatelj. Znam ko sam i znam šta sam uradio. Istina će izaći na videlo. Svi ti ljudi koji me kritikuju ili oni koji ovih dana izlažu javnosti moj život, koji ga pretvaraju u cirkus, svi oni će videti“, rekao je Ronaldo.

Povezana vest:  Masimo Morati: Želim Sinišu Mihajlovića na klupi Intera!

On je prošlog meseca bio drugi, iza Luke Modrića, u izboru za najboljeg igrača sveta u izboru Fife.

Časopis Frans Fudbal dodeljuje Zlatnu loptu najboljem fudbaleru sveta, 3. decembra u Parizu, a Ronaldo je medju kandidatima.

„Da, mislim da zaslužujem Zlatnu loptu ove godine. Sanjam da šesti put osvojim Zlatnu loptu, a po tome bih pretekao Lionela Mesija. Ali, ja ne kontrolišem glasanje, već samo moju igru“, naveo je Ronaldo.