par_ekipa_par_sahNađ: Ovo je naša realnost

 

Koordinator za sportska pitanja fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ ocenio je danas da poraz od 3:0 protiv Šahtjora u Ligi šampiona predstavlja realan odnos snaga i da srpskom šampionu najviše nedostaje brzina u igri.

-Sam ulazak u Ligu šampiona je veliki uspeh. Ekipa je na svakom meču pružila maksimum. Neke utakmice je igrala bolje, a neke lošije, ali nemam šta da zamerim fudbalerima. Kvalitet je, ipak, bio na strani protivnika – rekao je Nađ novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Povezana vest:  Everton prekinuo Lesterov niz pobeda

Partizanu je jučerašnji poraz od Šahtjora bio peti u H grupi LŠ, posle kojeg su crno-beli ostali poslednji na tabeli bez bodova.

-Na početku Lige šampiona nadao sam se da možemo da uzmemo neke bodove i da ostvarimo prvu pobedu u ovom takmičenju. Uvek ostaje neki gorak ukus kad posle pet utakmica nemate nijedan bod i postignete samo jedan gol – priznao je Nađ.

Povezana vest:  Nikolić: Sve sam uradio u skladu sa zakonom

Loš učinak u Ligi šampiona ne znači, međutim, da je klub nezadovoljan radom trenera Aleksandra Stanojevića.

-Nema potrebe razmišljati o takvim stvarima. Ova polusezona jedna od najuspešnijih u novijoj istoriji kluba. Prvi smo na tabeli u Superligi i najefikasniji smo tim u šampionatu. Zadovoljan sam Stanojevićevim radom, odnosom prema klubu i rezultatima – kazao je Nađ.

On je rekao da će klub pokušati da dovede nove igrače koji bi podigli kvalitet ekipe.

Povezana vest:  Ljubav prema šampionu Evrope - 200 evra po utakmici

-Potrebna nam je brzina, jer se – LŠ-u pokazalo da nam najviše to nedostaje. Sve ostalo se lako nauči. Za našu ligu smo superiorni, ali za Evropu nam definitivno nedostaje brzina – naveo je Nađ.

On, međutim, nije želeo da govori o imenima potencijalnih pojačanja Partizana u zimskom prelaznom roku.

PHOTO: ataimages.rs