dario_srna_sahtjorLIGA ŠAMPIONA

 

Srna se zahvalio Grobarima zbog korektnog odnosa

 

Hrvatski fudbaler Šahtjora Darijo Srna bio je prijatno iznenađen korektnim odnosom koji su prema njega pokazali navijači Partizana u beogradskom dvoboju 5. kola Lige šampiona.

-Publika je bila divna. U Beogradu se obično zviždi igračima iz Hrvatske, ali Partizanovi su navijači prema meni bili vrlo korektni i puno im hvala na tome – rekao je posle utakmice beogradskim novinarima kapiten ukrajinske ekipe, koja je slavila sa ubedljivih 3-0.

Povezana vest:  Del Boske proglašen vitezom

-Utakmicu su odlučili naš kvalitet i iskustvo, koga imamo daleko više od Partizana. I mi smo u našim prvim sezonama u Ligi šampiona imali problema. Ali, kad se ekipa neko vreme zadrži na okupu, svaki novi put sve je lakše. I Partizanu iskustvo ove sezone može jako mnogo da znači za sledeću, uspe li ponovo da izbori nastup – dodao je Srna.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, ŽREB, Žreb za Mundijal zakazan za 6. decembar

U srpskoj javnosti kapiten hrvatske reprezentacije uživa reputaciju izuzetnog sportiste i čoveka, a nakon žrebanja grupa izjavio je da bi najviše voleo da se dalje probiju Šahtjor i Partizan. Za korektnost mu je očigledno uzvraćeno na istovetan način.

PHOTO: ataimages.rs