Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da bi bilo koji rezultat osim pobede u predstojećoj utakmici protiv Radnika iz Surdulice u Super ligi Srbije bio katastrofalan za njegovu ekipu.

„Očekujem jedan organizovan odbrambeni blok koji ćemo imati poteškoće da probijemo. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da tako udjemo u utakmicu, jer nama nijedan drugi rezultat ne odgovara. Svaki rezultat osim pobede bi bio katastrofalan za nas“, rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  Zaneti: Nije mi dosta, hoću još da igram

Partizan će sutra od 13.00 na svom stadionu dočekati Radnik iz Surdulice, jedinu ekipu koja je u dosadašnjem toku šampionata nanela poraz crno-belima.

„Nadamo se da ćemo ući u seriju pobeda posle Vojvodine. Sastav u kom ćemo igrati nećemo otkrivati, jer želimo da ima makar nekih malih tajni“, rekao je Mirković.

On je dodao da je njegova ekipa tokom cele nedelje vredno trenirala i da je atmosfera u ekipi bolja posle trijumfa nad Vojvodinom.

Povezana vest:  Džajić poželeo Sa Pintu dobrodošlicu i uspeh u radu

„Jedino nas pobede održavaju u šampionskoj trci i u tom pravcu razmišljamo, kao što sam rekao sve osim pobede je katastrofa za nas“, rekao je Mirković.