Fudbaler Liverpula Djerdan Šaćiri rekao je danas da je srećan u tom klubu i da će, uz saradnju s trenerom Jirgenom Klopom, postati još bolji igrač.

„Veoma sam srećan što sam ovde i svakodnevno se trudim da treniram i postanem još boji igrač. Još sam mlad i mnoge stvari mogu raditi još bolje. Trener mi je mnogo pomogao da se popravim, učim pored njega i to je najvažnija stvar“, rekao je Šaćiri za klupski sajt.

Povezana vest:  Đukić zadovoljan: Najbitnije je da smo prošli

Švajcarski reprezentativac dodao je i da mu nije trebalo mnogo vremena da se prilagodi, ali da je imao veliku pomoć na terenu.

„Svi mi pomažu, i na terenu i van njega. Nije mi bila potrebna velika pomoć jer sam već tri godine živeo u Engleskoj, ali kada mi je ona bila potrebna na terenu, svi su bili tu“, kazao je Šaćiri.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Čačić: Portugal nas se s razlogom plaši

Prvi gol u dresu Liverpula Šaćiri je postigao prošlog meseca u utakmici protiv Kardifa i istakao da se strpljenje ipak isplatilo.

„Postigao sam mnoge golove za druge velike timove, ali ovaj je poseban za mene. To je bio moj prvi gol na Enfildu i možda nije najlepši koji sam dao, ali je poseban i uvek će biti u mom srcu“, rekao je Šaćiri.

Povezana vest:  EURO 2012, Lista strelaca na EP

On je dodao da je zadovoljan dosadašnjim procesom i da je tu da pomogne svojoj ekipi.

„Važno je biti srećan i na terenu i van terena. Naravno, trener na kraju mora da izabere samo 11 igrača, ali uvek imam na umu da pomognem svom timu“, rekao je Šaćiri.